Beau Bedset DeLuxe

Klaar voor een spannende maar toch romantische avond? In deze giftset zitten namelijk producten voor een perfecte avond en nacht! 

Hier ben je wel even zoet mee:

  • Masker
  • Boeien
  • Plaagveer
  • Massager

De Beau Bedset DeLuxe is een romance kit met handboeien, een masker, plaagveer en krachtige massager. Jouw zintuigen -of die van jouw partner- worden extra gestimuleerd dankzij de bijbehorende accessoires.

De oplaadbare wandmassager is lichtroze van kleur en heeft een lief en stijlvol uiterlijk. Laat je niet misleiden door haar lieve uitstraling. Deze massager heeft namelijk 10 krachtige trilstanden die je laten verrassen! Geschikt voor massage, maar ook perfect voor clitorale stimulatie. Ze is 16 cm lang en heeft een diameter van 3,5 cm.

Door het masker worden de voor jou (of door jou) onverwachtse aanrakingen nog intenser beleefd. Hier is de superzachte plaagveer natuurlijk het perfecte middel voor!

De boeien maken het helemaal af! Met het stevige klitteband is het gemakkelijk om de boeien vast te maken. Door het zachte materiaal voelen de boeien prettig aan en blijven er bovendien geen striemen achter. De boeien kunnen aan elkaar bevestigd worden.

De Beau Bedset DeLuxe wordt geleverd in een stijlvolle en luxueuze giftbox. Bestellingen boven de 35,- worden gratis bij je thuisbezorgd! Bestel deze bedset vandaag nog!

€ 79.99

Naar de website

BewarenBewaren

Post Author: