Tips voor een vrouw om te leren spuiten

Slechts een klein deel van de vrouwen is fysiek in staat om spuitend klaar te komen, ofwel te squirten. En als je er al toe in staat bent, dan vergt het aardig wat oefening en handigheid om iemand (of jezelf) te laten squirten. Het mag dus wel worden gesteld dat squirten niet bepaald tot de basisbeginselen van seks behoort. Het voelt dan ook erg lekker en misschien wel als een overwinning als je dit uiteindelijk voor elkaar krijgt. En dit geldt in dit geval voor zowel degene die squirt als voor degene die hiervoor gezorgd heeft! Hieronder vind je enkele tips die je helpen om jezelf of je partner tot een spuitend hoogtepunt te laten komen. We gaan er hiervan uit dat je zelf voor een fijne, ontspannen omgeving zorgt, zodat je vanzelf in de juiste mood komt.

Vind de G-spot

Squirten ontstaat door het op de juiste manier stimuleren van de G-Spot. Dan is het vooropgesteld natuurlijk wel zaak dat jij of je partner de weg naar de G-Spot weet te vinden. De G-Spot zit zo’n vijf centimeter diep in de vagina en bevindt zich aan de buikzijde. Ze is herkenbaar en daardoor wat makkelijker te vinden doordat deze wat harder aanvoelt. De G-spot is een ietwat verhard stukje weefsel en voelt bobbelig aan. Laat 1 of 2 vingers licht gebogen in de vagina glijden om de G-Spot te vinden. De reactie van het lichaam (prikkeling, tinteling en opzwellen van de G-Spot) zal je laten weten dat je dit gevoelige plekje gevonden hebt. Om eventuele pijn te voorkomen, kun je altijd wat glijmiddel gebruiken. Ook kun je kiezen om te beginnen op een sexpop.

Wees geduldig

Nadat je de G-Spot hebt gevonden is het zaak om rustig te ontdekken met welke bewegingen en intensiteit deze het fijnst gestimuleerd wordt. Neem hier de tijd voor en geef je partner zo nodig aan wat voor jou het beste werkt en wat je het lekkerst vindt. Bij sommigen zullen draaiende bewegingen het beste werken, daar waar voor anderen het stevigere werk (stotende bewegingen bijvoorbeeld) weer beter werkt. Stimuleren kan met je vingers, maar bijvoorbeeld ook met een dildo of vibrator. Er zijn zelfs zogenaamde G-Spot vibrators, die door hun lichte kromming geschikt zijn om de G-Spot te vinden en te stimuleren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *