Tips voor spanning in de slaapkamer

Normaliter is de slaapkamer niet alleen een plek om volledig tot rust te komen. Ook biedt de slaapkamer de gelegenheid om intiem met elkaar te zijn! Wanneer had jij voor het laatst een spannend avondje in de slaapkamer? Naarmate je langer bij dezelfde partner bent, zal de frequentie van deze romantische avonden afnemen. Geslachtsgemeenschap wordt steeds minder spannend, je plant andere dingen in op avonden, enzovoorts. In dit artikel geven we je drie tips, waarmee jij de spanning terug kunt brengen in de slaapkamer. 

Tip 1: organiseer een romantische avond 

Allereerst kun je een romantische avond met je partner organiseren. Zet de kaarsjes aan in de slaapkamer, zet een romantische film op, enzovoorts. Zo heb je alle ingrediënten voor een spannende en gezellige avond met z’n tweetjes. Ook een goed glas wijn of een lekker glaasje fris mag hierbij vanzelfsprekend niet ontbreken! Een romantische avond organiseren wordt nog leuker, wanneer dit niet gepland is. Verras met je partner door hem of haar spontaan mee te nemen naar de slaapkamer. 

Kijk ook eens op sociale media! Hier vind je foto’s van de slaapkamer van andere mensen. Hoe hebben zij de slaapkamer op een romantische manier ingericht? Wat voor verlichting gebruiken ze in de slaapkamer? Enzovoorts. Het geeft je inspiratie voor je eigen slaapkamer. 

Tip 2: koop een sexy lingeriesetje 

Een spannende tijd in de slaapkamer wordt nog leuker voor jou en je partner, wanneer je vooraf een sexy lingeriesetje koopt. Trek eens wat anders aan, dan je normaal zou doen. Koop bijvoorbeeld doorzichtige kousen, of neem een lingeriesetje van kant. Op deze manier weet je zeker, dat je partner volledig verrast zal worden en mogelijk al snel opgewonden raakt. Naast de mogelijkheid om een nieuw lingeriesetje te kopen, zou je ook voor een ander type condoom kunnen kiezen. Condooms worden in tal van verschillende soorten aangeboden. Denk aan condooms met een smaakje, hele dunne condooms, enzovoorts. Welke van deze condooms heb jij in het verleden al eens uitgeprobeerd? 

Zowel een sexy lingeriesetje, als een nieuw type condoom kun je heel eenvoudig online bestellen. Er zijn verschillende webwinkels, waarbinnen deze producten worden aangeboden. 

Tip 3: schaf hulpmiddelen voor een romantische avond aan 

Reeds werd al beschreven, dat het slim kan zijn om een sexy lingeriesetje of nieuwe condooms te kopen. Op deze manier geef je de spanning in de slaapkamer een impuls. Ook kun je ervoor kiezen om andere hulpmiddelen aan te schaffen. Je kunt hierbij denken aan hulpmiddelen als glijmiddel, als erectiepillen enzovoorts. Naarmate mannen ouder beginnen te worden, kunnen zij te maken krijgen met lichamelijke ongemakken. De erectiestoornis is hier een bekend voorbeeld van. Het is echter niets om je voor te schamen! Mocht je het lastig vinden om met een erectiestoornis naar de huisarts te gaan, dan zou je voor erectiepillen kunnen kiezen. 

Uiteraard is het wel goed om condooms te gebruiken. Hiermee voorkom je ongemakken of geslachtsziektes. Condooms kopen kan daarnaast geheel anoniem online.

Je kunt de erectiepillen in verschillende webwinkels bestellen. Houd er hierbij rekening mee, dat de pillen in verschillende soorten en van verschillende merken worden aangeboden. Wees voorzichtig met het gebruik hiervan en lees altijd eerst de bijsluiter door. Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *