Wat maakt SOA-testkits voor thuis de eerste keuze voor SOA-testen?

De gedachte aan het hebben van de SOA test kan bij veel mensen een sterke reactie veroorzaken. Soms is de afstoting zo sterk dat mensen de test blijven uitstellen tot ze in staat zijn. Het proces om te worden gecontroleerd op SOA kan meer stressvol zijn dan SOA zelf. Het stigma rond seksuele stoornissen is de reden van deze aandoening. De soa zelf testkit is een ideale oplossing voor deze problemen omdat het stress verlicht.

Ondanks de openheid voor seksualiteit in onze samenleving, worden de ziekten die seks gerelateerd zijn als taboe geclassificeerd, zeker als ze resulteren in een soa. Er is niemand die het stigma wil verdragen dat gepaard gaat met een geïnfecteerde seksuele aandoening die als vies wordt beschouwd.

Als we het niet publiekelijk willen onthullen, hebben we het niet bij het verkeerde eind, maar de vraag is, hoe lang kunnen we het onvermijdelijke uitstellen?

Moet je een soa-test doen?

De officiële informatie is eenvoudig. De officiële gegevens zijn eenvoudig: “Eén op de vier personen zou een soort SOA hebben.” De handeling van seksuele activiteit is de belangrijkste oorzaak van de verspreiding van deze ziekte, maar het is niet de enige reden. Met 25 procent van de mensen die seksueel actief zijn met een vorm van SOA-bacteriën of -virussen, hoe lang kan iemand in een veilige omgeving zijn? Op een gegeven moment hebben we allemaal een onderzoek nodig.

Bepaalde SOA’s kunnen worden behandeld, vooral als de oorzaak van de infectie bacteriën zijn zoals chlamydia, maar niet allemaal. Als er een virus is dat de bron van de infectie is, hebben we een grotere kans om de SOA te stoppen wanneer het vroeg wordt ontdekt. Wanneer we worden geconfronteerd met een tijdbom, hebben we meer kans om succesvol te zijn als we deze eerder ontdekken.

Hoe lang kan iemand dan echt van soa-screening afblijven? De Home SOA-testkits bieden het antwoord. Ze zijn betrouwbare en nauwkeurige tests in de privacy van uw huis.

Volledig privé

Als je niet graag beoordeeld wordt op je seksualiteit, ben je niet de enige. De meesten van ons zouden hetzelfde willen. Als je privacy zoekt tijdens het uitvoeren van een soa-test, dan is dat goed. Als u ervoor kiest om thuis een examen af ​​te leggen, is niemand op de hoogte van de test of de resultaten, wat betekent dat u volledig vertrouwelijk bent.

U hoeft niet naar de dokter te gaan om over uw seksualiteit te praten met een persoon die u niet kent. U kunt de soatest kopen bij een online winkel of bij een drogisterij in uw buurt.

Gemak

Het gebruik van een thuis soa-test voor thuisgebruik is eenvoudig en gemakkelijk. Het enige wat u hoeft te doen is de aanwijzingen te volgen en stap voor stap te volgen. Als uw monsters bij een laboratorium moeten worden afgeleverd en u wilt ze daarheen sturen, dan kunt u dat doen met een alias of de registratiecode. Niemand zal de identiteit van uw persoonlijke identiteit kennen. Als het om snelle testkits gaat, ontvangt u de testoplossing bij de kit.

Het enige dat u hoeft te doen is het monster te verzamelen, op de streep te plaatsen en vervolgens het testmiddel op de streep te plaatsen. In de meeste gevallen zijn de resultaten binnen 10 tot 15 minuten klaar.

De vraag naar kits voor thuis soa-testkits neemt toe. De recente goedkeuring van de Amerikaanse Food and Drug Administration zal de betrouwbaarheid van deze tests verder vergroten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *