Tarzan vibrators wat is het?

Wat zijn Tarzan vibrators?

We hebben allemaal wel eens van een vibrator gehoord. Het seksuele speelgoed om jezelf te bevredigen of om het spannender in bed te maken met je partner. Ze zijn er in allerlei verschillende soorten, maten en kleuren, maar heb je wel eens van de Tarzan vibrators gehoord? In deze blog vertellen we jou van alles over de geschiedenis ervan, waarvoor je ze kan gebruiken en over de verschillende soorten.

Hoe lang bestaan de Tarzan vibrators al?

Vibrators gaan al een hele lange tijd mee. De meest simpele en bekende variant is de staafvibrator. Deze bestaat namelijk al sinds 1880 en werd eigenlijk uitgebracht als een medisch hulpmiddel. Vibrators hadden in die tijd totaal geen seksuele bedoelingen. Na het uitvinden ervan duurde het een hele lange tijd voordat er ook maar een andere variant van een vibrator werd uitgevonden. Er kwamen wel andere producten op de markt, zoals clitoris trillers, maar geen enkel ander product wat op beide manieren kon stimuleren.

Totdat de Tarzan vibrators uitgevonden werden! Het Japanse bedrijf Vibratex kwam namelijk met het geweldige idee om de Tarzan vibrators te maken, wat van origine met de naam “rabbit vibrator” werd uitgebracht. Hij kwam aan deze naam doordat de vibrator in verschillende dierenuitvoeringen op de markt verscheen, waarvan de konijnversie het populairst werd. Dit gebeurde in 1983, een ruime eeuw nadat de simpele staafvibrator uit werd gevonden. De namen Tarzan en rabbit vibrators worden vaak door elkaar gebruikt, maar komen op het zelfde neer. In Nederland staan ze vooral bekend als Tarzan vibrators.

Echt bekend werden ze pas toen er een gehele aflevering aan werd toegewijd in de serie Sex and the City. Deze werd in 1998 uitgebracht. Dit heeft ervoor gezorgd dat de vibrator steeds meer geaccepteerd werd in de samenleving en dat het niet meer zo zeer als een medisch product, maar meer als genotsmiddel werd gezien. Er werd sindsdien steeds meer over geschreven in tijdschriften en lagen steeds meer in de winkels.

Waarvoor gebruik je de Tarzan vibrators?

Nu je weet waar de naam vandaan komt en hoe het is ontstaan, vraag je je natuurlijk af: waar gebruik ik ‘m eigenlijk voor?

De Tarzan vibrators werken op batterijen en heeft allerlei trilelementen. Wat de Tarzan of rabbit vibrator zo speciaal maakt is de extra kop die er op zit. Deze zit er namelijk op om de clitoris te stimuleren terwijl de staaf zelf de g-spot en de rest van de vagina stimuleert. Deze kop maakt draaiende bewegingen en de vibrator beschikt over allerlei verschillende trilritmes en snelheden voor een zo leuk mogelijke ervaring.

Het interessante aan de Tarzan vibrators is dat hij zowel door mannen als vrouwen gebruikt kan worden. Of je de vibrator nou alleen gebruikt voor bij het masturberen of dat je hem gebruikt tijdens seks met je partner, het kan allemaal

Wat voor soorten Tarzan vibrators zijn er?

Tarzan vibrators zijn er in allerlei verschillende

  • Soorten
  • Maten
  • Vormen
  • Kleuren
  • Materialen zoals siliconen of pvc
  • Thema’s zoals vlinders of een ijzig thema

Ga op zoek, vind jou favoriete Tarzan vibrator en veel plezier!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *