lange dildo

Lange dildo

Wat is een dildo?

Veel mensen hebben het er wel eens over, maar wat is nou precies een dildo? De meeste mensen weten dit eigenlijk, maar we zullen het in termen van vorm aangeven, want neppenissen worden vaak verward met vibrators. Dildo’s zijn seksspeeltjes die worden gebruikt voor mannelijke of vrouwelijke masturbatie. Voor deze doelgroep zijn er twee soorten dildo’s, namelijk een kunstpenis voor de vagina en een kunstpenis voor de anus. Deze versies worden gecombineerd met dubbele dildo’s.

Het speeltje heeft de uitstraling van een echte penis in erectie. Vooral de realistische versie lijkt heel erg op een echte penis en is meestal niet te onderscheiden van de echte look en feel. Hoewel seksspeeltjes al vele jaren worden gebruikt en nog steeds groeien in termen van verkoop, zijn dildo’s meer dan 2.000 jaar oud, tenminste als ze in gebruik zijn. Er werden zelfs exemplaren van ongeveer 28.000 jaar oud gevonden! Hedendaagse kunstmatige penissen zijn er in vele soorten en maten en bevatten geen trilfunctie.

Wat voor soorten dildo’s bestaan er?

In de afgelopen tijd is de dildo enorm doorontwikkeld. Daardoor kan de dildo in bijna elke maat, kleur en verschillende soorten materialen gebruikt worden, ook zodat iedereen er dan gebruik van kan maken. Een dildo is geschikt voor zowel mannen als vrouwen, omdat er dildo’s voor in de anus en in de vagina bestaan. Deze kunnen de G-spot en de P-spot stimuleren. Voor stelletjes zijn er dubbele dildo’s en bandjes verkrijgbaar. En zo zijn er nog veel meer soorten op te noemen. Om het wat overzichtelijker te maken zijn hieronder alle soorten kunstpenissen voor je op een rijtje gezet:

  • Voorbind dildo’s
  • Grote dildo’s
  • Anale plugs en buttplugs
  • Spuitende kunstpenis
  • Dubbele dildo’s
  • Dildo’s met zuignap
  • Opblaasbare dildo
  • Realistische dildo’s voor een levensechte ervaring
  • Dildo slips
  • Dildo’s gemaakt van verschillende materialen

Waar word een lange dildo voor gebruikt?

Dubbele dildo’s worden gebruikt voor dubbele penetratie, maar ook voor gelijktijdige penetratie van 2 personen tussen man en vrouw. In grote lijnen zijn er twee soorten dubbele dildo’s, namelijk horizontale superlange dildo’s, U-vormige dildo’s en dubbele penetratie dongs.

Deze extra lange versie is zeer flexibel en buigzaam, waardoor er twee personen tegelijkertijd in kunnen. De lange dildo is extra lang (20 cm ), omdat beide uiteinden dan makkelijk in kunnen worden gebracht, dit vanwege de tussenruimte tussen vagina en vagina, anus en vagina of anus en anus. Je kunt de horizontale vormgegeven dubbele dildo in diverse standjes gebruiken. Natuurlijk kun je het indien nodig natuurlijk ook alleen gebruiken om jezelf dubbel te penetreren.

Het U-vormige dubbele gat wordt gebruikt voor dubbele penetratie van de anus en vagina. Daarom is dit soort dildo alleen geschikt voor vrouwen. Doordat ze U-vormig zijn, zijn ze volledig gebogen, waardoor je het speelgoed niet zelf hoeft te buigen. Er zijn twee versies beschikbaar, met 2 uiteinden van dezelfde maat en 2 uiteinden van verschillende afmetingen. Dubbele dong is een dubbele dildo, hij heeft de flexibiliteit en kromming van een anale dildo en een vaginale dildo. Dit speeltje is bedoeld voor dubbele penetratie en is daarom geschikt voor vrouwen. Meestal is de dubbele connector voorzien van een zuignap voor handsfree gebruik.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *