Alles wat je wilt weten over de strapon

Seksspeeltjes zijn hot. Zeker de laatste jaren is seks compleet uit de schaamtehoek gekomen. Waar het in de jaren 50 tot 80 ondenkbaar was om openlijk te praten over seks, speeltjes en alles wat erbij komt kijken is dat sinds de jaren 90 tot nu helemaal omgeslagen. Want tegenwoordig is het zelfs leuk om een dildoparty te organiseren. Heerlijk lachen, gieren en brullen met je vriendinnen of collega’s! Een van de meest bijzondere speeltjes is toch wel echt de strapon. Deze voorbinddildo doet de meest spannende gedachten triggeren, maar hoe werkt de strapon nou precies?

Wat is de strapon

Voor degene die echt nieuw zijn in de wereld van erotische speeltjes volgt even een korte uitleg wat de strapon nu precies is. De strapon is een dildo (nep penis) die je als vrouw kunt dragen. Dit wordt bevestigd met een tuigje om jouw middel en op die manier kun je simuleren dat je als vrouw zijnde een man of vrouw kunt penetreren.

Dit is natuurlijk een fantastische manier om de fantasie te prikkelen en stimuleren. En een enorme toevoeging op de ‘normale’ seks. Maar goed, wat is normaal? Maar je moet het zo zien dat de strapon net even wat extra stimulans kan geven. Een strapon is dus een enorme aanwinst voor in elke slaapkamer.

Voor elke vrouw

De strapon heeft een beetje het imago dat het alleen geschikt is voor lesbische dames. Zodat ze elkaar in bed op een bijzondere manier kunnen verwennen. Klinkt logisch en veel lesbische stellen zullen er ongetwijfeld ook gebruik van maken maar het is absoluut niet zo dat de strapon alleen geschikt is voor lesbische stelletjes. 

Want ook hetero koppels vinden het leuk om met toys te experimenteren. En ook de strapon wordt daarin steeds populairder. De strapon is dus ook geschikt voor heterostellen. Het is maar net wat je prettig vindt. 

Wat dat betreft is het gewoon echt belangrijk dat je durft te experimenteren met seksspeeltjes. Zie het als een leuke ontdekkingsreis naar nieuwe manieren om de seks en intimiteit te verkennen.

Durf je open te stellen

Vaak vinden mensen het spannend om zich open te stellen voor seksspeeltjes. Maar het kan juist heel erg leuk zijn om eens wat nieuwe dingen te proberen tussen de lakens. En de juiste speeltjes kunnen voor een heerlijk genot zorgen. Ook kan het lekker zijn om af en toe even een verwenmomentje voor jezelf in te plannen. 

Kijk eens naar de diverse erotiek accessoires die er te vinden zijn en durf gewoon eens te variëren en te experimenteren. Want het is juist heel erg fijn als je seksleven een nieuwe impuls krijgt en jij op deze manier lekker kunt genieten van al het moois dat seks te bieden heeft. Want er is natuurlijk veel meer mogelijk.

En het is ook een kwestie om jezelf dit eens te gunnen. Pak een verwenmomentje voor jezelf of voor jouw partner. Zo houd je het tussen de lakens lekker spannend. Probeer het eens met een spannende strapon of misschien wel een heerlijke vibrator. 

Voor het budget hoef je het ook niet te laten want in diverse prijsklassen vind je al speeltjes voor in bed. Dus het hoeft absoluut niet veel te kosten. Je kunt het dus zo gek en zo duur maken als dat je zelf wilt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *