vriend

Is het raar wat mijn vriend wil?

Hoi hoi, ik ben Tamara en ik ben 38 jaar oud en mijn vriend Roy is 42. We zijn een gelukkig gezin en we hebben kinderen in de leeftijd van 8 en 6 jaar oud. Een jongen en een meisje. We hebben beide een goede baan. Hij is manager logistiek en ik ben fysiotherapeute. We hebben het getroffen en we klagen ook zeer zeker niet. 

Toch is ons leven niet helemaal perfect. Misschien is dit wel een fase waar iedereen doorheen gaat als je al jaren bij elkaar ben en kinderen hebt. We zijn tenslotte al 12 jaar bij elkaar en hebben tot nu toe alles met gemak doorstaan. Uiteraard hebben we wel eens moeilijke fases gekend, maar het hoort er bij .. en ja, wie niet denk ik dan maar. Elk huisje heeft zijn kruisje. 

Op dit moment is er niet zoveel aan de hand en zijn we voor de buitenwereld het perfecte stel. We hebben mooie kinderen, we hebben in de ‘goede’ tijd een vrijstaande woning kunnen kopen. Wat willen we nog meer? Nou ja, een goed seksleven!

Wat is er met ons seksleven dan?

Je zal je wel afvragen, wat is er mis met ons seksleven dan. Ik denk dat veel ouders van onze leeftijd het wel herkennen. Door de drukte in het leven, door alle dingen die je moet. Werken, het huishouden, de kinderen halen en brengen naar vriendjes, naar sporten en ga zo maar door. het is een druk bestaan en je raad het al… de energie is op na een bepaalde tijd in de avond. Met andere woorden, er gebeurd niet meer zoveel tussen de lakens. Niet dat het sekssleven slecht is hoor, maar er gebeurd niet meer zoveel. Als het dan een keer gebeurd, dan is het een soort moetje.

We hebben het hier wel eens over gehad. De vraag is hoe kunnen we het weer spannend maken. Mijn vriend had hier een raar idee over. Vond ik dan raar tenminste. Hij wilde graag een strap on kopen. Een wat? Een stap-on dildo. Beter bekend als een voorbinddildo. Hij vond het een spannend idee dat ik hem een keer zou ‘nemen’. Nou ja zeg! Dat weet ik niet hoor, ik ben best ruimdenkend, maar dat gaat me te ver. Ik weet dat twee vrouwen uiteraard een strap on dildo gebruiken, maar mijn eigen man? Ja, misschien moet ik het even verwerken en moet ik het maar gewoon doen. Is het raar dat ik het raar vind, of is het raar wat mijn vriend wil? Ik ben er nog niet helemaal over uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *