charming young woman in white dress

Babette, Nederlandse porno in mijn buurt

Elke avond ga ik wandelen met de hond en wat kom ik graag voorbij huisnummer 43. Daar woont Babette: de mooiste Nederlandse huisvrouw die ik ken. Overdag wandelt ze over straat in trainingpak en sportoutfit, de haren slordig opgestoken, maar ’s avonds, wanneer haar man naar zijn werk vertrokken is, blijft er niets meer over van die dame-zonder-make-up. Dan haalt ze haar high heels uit de kast, trekt ze een strak jurkje aan en leest ze een boek op de sofa. Net op dat moment kom ik voorbij haar huis.
Werkelijk élke avond wuift ze naar me en werpt ze me zo’n geile blik toe waardoor ik ter plekke lijk klaar te komen… of beeld ik me die geile blik in?

Blowjob


Deze avond heb ik een reden om aan te bellen bij Babette: Sjakie, m’n hond, is namelijk weg van huis. Een klassiek deurbelgeluid wordt gevolgd door de zwoele stem van Babette die de deur opent: “Eindelijk, waar bleef je zo lang?”
“Hai, ik ben Ron van een paar huizen verder en… “, Babette geeft me de tijd niet om mijn zin af te maken: ze sleurt me binnen en geeft me de meest intense tongzoen die ik ooit kreeg. Ze slaat de deur dicht en duwt me er met mijn rug tegen. Haar grote borsten puilen uit de jurk, het lijkt wel alsof haar tepels vragen om gelikt te worden. Haar jurk zakt van haar schouders af en ik neem haar geile borsten in m’n handen, heerlijk zwaar en mals. Ze bukt zich en gaat recht op mijn broek af – deze dame is ervaren, ze heeft meteen de rits open – ik word gelijk nog heter. Haar nauwe mond omsluit mijn lul en ze pijpt me krachtig. Ritmisch en tot diep in haar keel mag ik stoten. Babette weet hoe het moet. Na een tijdje houdt ze op en gaat ze rechtop staan, haar rug naar mij toe. Mijn armen gaan rond haar borsten en ik begin ze gelijk te masseren.  Haar tepels lijken net twee knikkers, zo hard staan ze, ik mag er hard in knijpen. 

Hard stoten in haar natte kutje

“Waar wacht je op?” Vraagt ze me en drukt zich stevig tegen me aan. Ik stop m’n steenharde paal in haar geile vochtige kutje. Terwijl ik haar borsten blijf vasthouden, stoot ik dieper en dieper in haar. Met één hand neem ik haar haren vast en Babette laat het allemaal gebeuren. Met een laatste krachtige stoot, kom ik explosief in haar klaar. Ze kreunt zo hard dat ik denk dat alle buren in de straat het gehoord hebben. Klaarkomen 2.0, zo noem ik het.

Babette fatsoeneert zich en opent een deur: daar komt Sjakie vrolijk kwispelend aan. Nog voor ik haar kan vragen hoe hij bij haar terechtkomt, zegt ze: “Ik moest toch een reden hebben om jou tot hier te kunnen lokken?”

Babetje, mijn heerlijke Nederlandse sletje… 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *