Je handleiding voor succesvol ouderschap

Ouderschap kan uiterst stressvol zijn, en je soms zin geven om te schreeuwen. Het is belangrijk te leren hoe je snel kunt kalmeren als je kinderen op al je knoppen hebben gedrukt. Dit artikel geeft je een paar goede tips over hoe je kunt kalmeren tijdens de momenten van kleine-kinderen-crisis.

Houd je borst vast met je vingers eronder en je duim aan de bovenkant als je borstvoeding geeft. Gebruik de hand die je het meest gebruikt om het hoofdje te ondersteunen en de andere hand om je borst vast te houden. Plaats de tepel vlak bij zijn neus en hij zal zich wijd openen om het op te nemen. Dit geeft de beste latch voor succes.

Als je kind een huilbui heeft is het beste wat je kunt doen het te laten uithuilen. Uiteindelijk zullen ze moe worden en ophouden. Als je kind fysieke demonstraties bij zijn driftbuien betrekt, kan ingrijpen nodig zijn om de kans op verwondingen te voorkomen.

Soms moeten onaangename disciplinaire maatregelen uitgedeeld worden. “Eerst gevoelens; dan discipline,” is een zeer effectieve aanpak die begint met een positieve verklaring die de gevoelens van het kind erkent (goed of fout) en dan je reden uitlegt voor het stellen van de disciplinaire consequenties. Dit kan de mate van wrok na de actie helpen verminderen.

Elk kind is uniek. Als een techniek werkte om één kind te helpen, verwacht dan niet dat hij voor alle kinderen werkt. Misschien moet je andere manieren vinden om het kind te straffen, en nieuwe beloningssystemen bedenken. Probeer nieuwe technieken in te passen in de oudere beproefde technieken die in het verleden goed gewerkt hebben.

Zorg ervoor dat je tweeling tijd met je krijgt die ze niet hoeven te delen. Al te vaak worden tweelingen als één complete eenheid beschouwd. Het zijn aparte mensen en ze hebben tijd nodig om te ontdekken wie ze op zichzelf zijn. Maak elke week tijd om een tweeling mee te nemen naar het park of de winkel.

Bedenk steeds dat je zelf ook behoeften hebt, en vergeet niet goed voor jezelf te zorgen als dat mogelijk is. Mocht je in de avond met je partner een film willen kijken, kun je ook kiezen voor een sexfilm. Je moet nieuwe energie opdoen en ontspannen om geduldig en goedmoedig met je kinderen te kunnen zijn Soms is een pauze nemen de beste oplossing om het voor jou en je kind aangenaam te houden.

Leg wat speelgoed van je peuter opzij, zodat je kunt beginnen het in en uit de kring te laten rouleren. Peuters raken gewoonlijk na een paar dagen uitgekeken op een stuk speelgoed, tenzij het speelgoed op een of andere manier bijzonder is. Roterend speelgoed kan de speelkamer fris en stimulerend houden voor je kleintje. Het kan ook voorkomen dat je voortdurend naar de winkel rent voor een nieuwe speelgoedaankoop.

Leer alle mensen kennen die deel uitmaken van het leven van je kind. Je moet de tijd nemen om de leraren van je kind te leren kennen, de crèchemedewerkers, de dokters en alle anderen die een rol in hun leven kunnen spelen. Het zal jou op vele manieren ten goede komen, maar het zal ook je kind ten goede komen doordat je weet dat het in goede handen is.

Dating

Als je een relatie hebt, of het nu een huwelijk is of gewoon verkering, zorg dan dat het een gezonde relatie is. Als de relatie mislukt, moet je je verlies nemen en proberen er een beschaafde eind aan te maken. Hiervoor kun je sexfilm.startpagina.nl bezoeken. Kinderen kunnen een vriendschappelijke scheiding beter verwerken dan wanneer je een mislukt huwelijk voortsleept en elkaar naar de keel vliegt.

Zoals aan het begin van dit artikel gezegd, is het belangrijk dat ouders technieken leren om zichzelf te kalmeren. Hopelijk heeft dit artikel je een paar goede ideeën gegeven om je snel te helpen kalmeren als je kinderen de grenzen van je geduld opzoeken. Een minder gestreste mama, maakt de wereld een betere plek!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *