Je relatie spannend houden begint – en eindigt – bij je kinky kleding

Weet je hoe gemakkelijk het is om een verpletterende indruk op je partner te maken? Ja? Nee? Hoe dan ook, door verder te lezen kom je daar snel achter!

Na een lange tijd samen te zijn, zou je denken dat er aan je wederhelft niets meer te ontdekken valt. Wellicht denkt hij/zij ook zo over jou. Dat hoeft nog niet automatisch te betekenen dat jullie ongelukkig zijn of dat jullie liefdesleven op een laag pitje staat. Maar je hoeft ook niet ten onder te gaan aan wanhoop om wat extra spanning aan jullie relatie toe te voegen!

Al wat je moet doen is de ander weer leren uitdagen. En jezelf ook! En dat alles hangt heel eenvoudig af van je presentatie. Hoe ziet die ander je nu en welke kant heeft hij of zij nog nooit van jou meegemaakt? ‘t Is bovendien heel goed mogelijk dat je van jezelf versteld zult staan!

Kinky lingerie

Misschien heb je al een heleboel moois hiervan in je kast hangen. Dat moet je er dan ook letterlijk en figuurlijk uithalen om het vuur weer wat verder op te stoken! En wellicht ontbreekt er op dat gebied nog wat aan jullie geluk. Jij weet echter als geen ander hoe jouw partner op bepaalde kledingstukken en lichaamsdelen reageert. Wat mag hij of zij in één oogopslag van je zien en wat niet? Daar ben jij heerser en meesteres over! Kies een bijzondere bh uit om je begeerlijke borsten mee te bedekken, evenals een sensueel slipje en andere lustopwekkende lingerie…

Stout speelgoed

Nee, natuurlijk ben je geen kind meer. Maar wat dat betreft is het wel vreemd dat ‘schatje’ in het Engels meestal wordt vertaald naar ‘baby’. Hoe dan ook, da’s iets voor psychologen om uit te zoeken.

Nee, een kind ben je niet meer. Maar hoe je moet spelen weet je nog al te goed! Dat kunnen jullie samen heel goed zonder speelgoed, dat snappen we. Echter, je weet niet half hoe baanbrekend je seksuele ervaringen kunnen zijn wanneer je wél allerlei kinky toys gebruikt! Alleen of in het openbaar. Bijvoorbeeld massagestaven en dildo’s en wie weet wat nog meer in de slaapkamer. Maar in het openbaar? Nee, daar laat je dat soort erotische attributen niet zien. En dat hoeft ook helemaal niet.

Want ook buitenshuis kunnen jullie machtsspelletjes spelen. Bijvoorbeeld wanneer jij een vibrerend slipje aantrekt en de afstandsbediening aan je partner geeft…

Als dat niet spannend is, weten wij het ook niet meer!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *