Sextoys voor dummies

Bijna de helft van de vrouwen heeft een seksspeeltje (of sextoy op z’n Engels) in haar bezit. In de meeste gevallen gaat het om de welbekende vibrator. Vandaag de dag is er veel minder taboe rondom het thema seksspeeltjes. Het is onder vrouwenclubjes vaak geen geheim meer wanneer de gesprekken gaan over de activiteiten in de slaapkamer. De speeltjes kunnen een hele leuke afleiding zijn en van toegevoegde waarde voor je seksleven. En mits goed ingezet kan je partner er ook van meeprofiteren.

We geven je een kleine rondleiding met basis omschrijvingen over de meest populaire en veilige seksspeeltjes die je seksleven een welkome boost kunnen geven!

Dildo’s: voor ultiem solo genot

Een dildo is oorspronkelijk ontworpen als mooie imitatie van een echte penis, zowel in afmetingen als vorm. Een dildo wordt normaliter voor solo actie gebruikt. De dildo’s die tegenwoordig in webshops en fysieke seksshops te verkrijgen zijn, kunnen zeer dicht bij de realiteit komen: een imitatie die nauwelijks te onderscheiden is van een penis in erectie. Dildo’s worden veelal gemaakt van siliconen en sommigen ook van glas, waarmee je kunt spelen met de temperatuur om te zien wat jij het lekkerste vindt. Let op: als je glijmiddel gebruikt, kies altijd voor glijmiddel op waterbasis, in verband met mogelijke schade aan de dildo die chemische stoffen kunnen veroorzaken.

De oude vertrouwde vibrator

Vibrators behoren tot de meest bekende seksspeeltjes. Een specifieke aflevering van de Amerikaanse televisieserie Sex and the City heeft wellicht enigszins bijgedragen aan de populariteit van dit speeltje. Vibrators zijn een uitstekende keuze als je nog weinig ervaring hebt met sextoys. Ze zijn in diverse maten en vormen verkrijgbaar. Wanneer je samen met je mannelijke partner wil experimenteren en tegelijkertijd genieten van speeltjes, dan is de cockring een aanbeveling. Zo kunnen jullie tegelijkertijd genieten van jullie nieuwe speelse aanwinst.

Anale speeltjes

Voor veel vrouwen een afstotende gedachte, maar met de juiste voorbereiding en adequate keuzes kunnen anaalspeeltjes een super methode zijn om je seksleven te verrijken. Het spreekt voor zich dat bij het gebruik van deze categorie seksspeeltjes er ook ruimte overblijft voor een interactieve inzet. Dus je partner kan meedoen. Let wel dat glijmiddel een essentieel onderdeel uitmaakt van dit pleziertje. Kies een passend glijmiddel dat voor anaal gebruik is bestemd.

Tot slot

Je kunt in Amsterdam een sexshop binnenlopen om fysiek kijken en voelen wat qua seksspeeltje voor jou zou kunnen zijn. Maar ben je enigszins terughoudend en wil je het discreet en anoniem doen? Dan kun je het beste seksspeeltjes discreet online bestellen bij een webshop.
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *