Goedkoop een stripper inhuren

Maandenlang speelde ik al met het idee om een stripper in te huren voor de vijftigste verjaardag van mijn beste vriendin. Ze gaf een groot feest en het leek me leuk om haar een verrassing te bezorgen die ze nooit meer zou vergeten. Eigenlijk was er alleen het feit dat ik dacht dat het niet te betalen was, wat me tegenhield. Maar wat blijkt na enig speurwerk: er is wel degelijk goedkoop een stripper in te huren. En mocht je nou denken dat de kwaliteit minder is dan die van een heel dure stripper dan kan ik je uit de droom helpen want niets is minder waar. Ik en daarnaast zeker mijn vriendin waren blij verrast door de stripact en het werd hierdoor ook ook daadwerkelijk een onvergetelijke avond. Omdat ik me er een tijdje in verdiept heb wil ik hier graag wat over strippers schrijven.

Waar vind ik een stripper?

Waar tover ik nou een goedkope stripper om in te huren vandaan was mijn eerste gedachte. Nou, dat was eigenlijk best heel eenvoudig, ik ben gewoon het internet opgegaan en het verbaasde me hoeveel websites hierover te vinden zijn. Op elke site staan de prijzen vermeld. Soms komen hier wanneer je niet in de buurt van de randstad woont de reiskosten nog bij. Aangezien het mijn plan was om goedkoop een stripper in te huren en het feest in Brabant plaatsvond vielen deze voor mij al meteen af. Ook de zeer exclusieve sites heb ik gelaten voor wat het was. Maar wat een keuze bleef er dan nog over!

Voor welke stripper ga ik?

Op alle websites zijn foto’s van de strippers beschikbaar. Er zijn heel knappe, stoere, ontzettende mannelijke, puur erotische en reuze exotische strippers om uit te kiezen. Ook kun je er vinden welke striptease act je graag wilt ervaren. Zo zijn er vele onderwerpen zoals; piraat, politieman, bouwvakker, chippendale en zelfs kwam ik een stripper kerstman tegen.

Hoe gaat het in zijn werk?

Na het vinden van de juiste website voor jou kun je zoals reeds gezegd op internet eerst de stripper die jij graag wilt hebben, uitzoeken. Dat gaat hierbij vooral om uiterlijk, wat vind je aantrekkelijk? Vervolgens kun je telefonisch, (dit is iets persoonlijker) of per mail (dat voelt iets anoniemer,) contact opnemen en je wensen kenbaar maken. Bij het zoeken naar een stripper voor mijn vriendin kwam ik erachter dat je werkelijk overal in Nederland een stripper kunt boeken. Al woon je in een uithoek, dit hoeft gelukkig geen belemmering te zijn.

Mijn ervaring

Uiteindelijk heb ik voor een striptease door een gentleman gekozen omdat ik het geheel toch wel stijlvol wilde houden gezien het gezelschap wat op het feest was. Dat is prima gelukt. Iedereen was laaiend enthousiast en mijn vriendin, aanvankelijk verlegen, speelde het spel vol overgave mee. Al met al dus ontzettend geslaagd.

Afsluiten wil ik met de woorden dat het echt mogelijk is een goedkope stripper met kwaliteit in te huren.
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *