Vibrator Gids 2018

Een vibrator zou moeten zorgen voor hemelse ervaringen. Ze bestaan zowel voor alleen gebruik als gebruik met je partner. Maar helaas zijn er ook bedrijven die vibrators maken die niet zo goed zijn door de hoop lawaai die ze maken of snel stuk gaan. Maar hoe vind je nu een goede vibrator? Hieronder de verschillende type vibrators met wat voor- en/of nadelen bij. En zoals altijd, een paar tips om het artikeltje af te sluiten.

  • Clitoris stimulators of uitwendige vibrators: Deze vibrators worden gebruikt wanneer je als vrouw iets meer moeite hebt om een orgasme te bereiken. De trillingen zijn vrij sterk, als je het vergelijkt met andere vibrators (vb. Siri 2, Alia, Je joue mimi…). Een speciale vibrator die bij dit soort hoort is de Luchtdruk vibrator. Ze stimuleren de clitoris met luchtdruk golven in plaats van vibraties (vb. Womanizer, Satisfyer Pro Deluxe)
  • Staafvibrators: Deze vibrators worden gebruikt als je als vrouw graag vaginale stimulatie heeft. Het is best om dan voor een groter exemplaar te kiezen, zodat u optimaal kan genieten. Bedenk wel dat dit misschien niet het geval is als u zelf wat minder groot bent. Dan kan u kiezen voor een kleiner maatje. Ook is het mogelijk om met het topje van de staafvibrator voor clitoris stimulatie te creëren. (vb. Elise 2, Leslie, Tiger)
  • Rabbit of ‘Tarzan’ vibrators: Deze vibrator geeft een gelijktijdige vaginale en clitorale stimulatie. Hij is populair geworden na het televisieprogramma ‘Sex and the City’.
  • Vingervibrators: Dit zijn kleine vibrators die je rond je vinger doet. Het voordeel van deze vibrators is dat ze vaak minder dan 10 cm lang zijn en gemakkelijk te gebruiken zijn tijdens het vrijen. Maar het nadeel kan zijn dat door hun kleine vorm, hun motortjes ook minder sterk zijn. Het kan dus wel even duren vooraleer je een goede vingervibrator vind.
  • Wand vibrators: Deze dienen vooral voor het verlichten van spierpijn dankzij hun intensieve, sterke vibraties. Deze maken iets meer lawaai dan andere vibrators en zijn enkel voor uitwendig gebruik. Het is vooral een aanrader voor mensen die van sterke vibraties houden (vb. Bella, Lelo Wand Massager Large, Europe Magic Wand…)
  • Duo vibrators: Deze vibrators zijn gemaakt om samen met je partner te kunnen genieten. Ze wordt bij de vrouw ingebracht maar beide partners zullen extra sensatie krijgen door de sterke vibraties (vb. We-Vibe vibrator, Tiani 2 vibrator, Bullet Vibrator…)

En om af te sluiten hieronder nog een aantal tips:

Als het de eerste keer is dat u een vibrator koopt, is het misschien een goed idee om een kleinere vibrator te kopen met verschillende vibratie- en trilstanden zodat u kan zoeken welk ritme of snelheid bij uw lichaam past.

Leestip: De Paarse Keizerin legt uit waar op letten bij kopen vibrators 2018.

De Je Joue Uma is een topmodel vibrator.

Probeer geen vibrator te kopen met giftige weekmakers of gemaakt is van poreus materiaal (o.a. jelly rubber en PVC). Deze kunnen infecties veroorzaken aangezien ze moeilijker proper te maken zijn.

En nog een laatste tip: wist u dat u vaak garantie krijgt? Voor u een vibrator koopt, is het goed dit even na te kijken! Moest de vibrator stuk gaan kan u kosteloos een nieuwe krijgen.

Koop de vibrator dus bij een betrouwbare seks winkel zoals De Paarse Keizerin. Dan hoef je niet bang te zijn een miskoop te doen.
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *