Waarom moet u gebruik maken van voorbehoedsmiddelen?

Er zijn mensen die seks zonder condoom fijner vinden, dan seks met een condoom. Toch is het erg belangrijk om voorbehoedsmiddelen te gebruiken als u seks met een partner heeft! Met voorbehoedsmiddelen zorgt u er namelijk voor dat de kans op een zwangerschap of een seksueel overdraagbare aandoening minimaal is. Naarmate u uw partner langer kent zal het gebruik van voorbehoedsmiddelen steeds minder noodzakelijk worden, omdat u wellicht nadenkt over een kind en erop vertrouwt dat uw partner geen soa met zich meedraagt.

Tip: gebruikt u liever geen condooms? Zorg ervoor dat de vrouw altijd een pil slikt, om de kans op kinderen minimaal te maken.

Voorkom een soa door condooms te gebruiken

Wanneer u uw partner pas kortgeleden heeft leren kennen, of wanneer u voor de eerste keer seks heeft samen, is het gebruik van condooms sterk aan te raden. De beste condooms gebruiken zorgt er namelijk niet alleen voor dat u geen kinderen krijgt, maar ook dat een eventuele soa minder snel zal worden overgedragen. Zeker naarmate u ouder wordt is de kans groter dat een partner een soa met zich meedraagt, omdat iemand logischerwijs met meer partners seks zal hebben gehad dan op een jongere leeftijd. Niet iedereen is eerlijk als hem of haar gevraagd wordt of hij of zij een soa met zich meedraagt.

Online voorbehoedsmiddelen aanschaffen

Veel mensen blijven de aanschaf van voorbehoedsmiddelen, zoals condooms, lastig vinden als zij hiervoor naar een drogisterij moeten. Gelukkig is het tegenwoordig mogelijk om condooms en andere seks gerelateerde producten online te bestellen. Zo weet niemand dat u condooms besteld heeft! Het is hierbij zelfs mogelijk om de condooms geheel anoniem te laten bezorgen, zodat zelfs een bezorger niet weet dat het om condooms gaat. Ook is het op jongere leeftijd fijn als ouders niet weten dat hun zoon of dochter condooms heeft besteld.
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *