Tarzan dildo gebruiken

Wat is een tarzan dildo?

Een dildo uitzoeken kan soms best lastig zijn. In deze blog gaan we je alles vertellen over een van de bestverkochte seksspeeltjes ter wereld, de tarzan dildo! Deze vibrators waren de eerste vibrators met aandacht voor de stimulatie van de clitoris. Velen zullen de lange staaf vibrator herkennen aan de twee aapjes die de clitoris en de anus stimuleren.

Wat zijn de soorten tarzan dildo’s?

Er zijn een aantal verschillende soorten tarzan dildo’s die erg populair zijn. Het is belangrijk om goed te kijken wat je het fijnste lijkt. Je kan met verschillende factoren rekening houden:

  • Lengte en diameter
  • De vibraties
  • Grip
  • Verschillende materialen
  • Diverse toevoegingen (ribbels, balletjes, etc.)

De populairste tarzan dildo is vaak die van siliconen omdat het voor de meeste mensen simpelweg het lekkerste aanvoelt. Ook plastic dildo’s zijn erg gebruikelijk omdat ze vaak iets goedkoper zijn.

Hoe gebruik je een tarzan dildo?

Een dildo voelt heel erg anders aan dan bijvoorbeeld je vingers. Door de vorm van de tarzan dildo kan je plekjes bereiken waar je met je vingers nooit zou kunnen komen. Als je klaar bent om je dildo te gebruiken moet je zorgen dat je op je gemak bent. Is het je eerste keer? Dan is het misschien nog een beetje ongemakkelijk, maar het went wel als je je dildo vaker gebruikt. Zorg ervoor dat je jezelf klaar maakt.

Wat kan je verder nog gebruiken?

Je kan gebruik maken van glijmiddel als je dat prettiger vindt. Verder kan je ook nog combineren met andere speeltjes zoals anal beads. Als je dat hebt gedaan kan je gaan beginnen. Begin rustig aan en bouw het steeds verder op om de beste ervaring te krijgen.

Verschillende manieren?

Verder kan je nog proberen om dieper te gaan, korte en snelle bewegingen te maken, rond te draaien of de G-spot te stimuleren met de twee aapjes. Als je nog op een andere manier wil experimenteren kan je proberen om de dildo warm of koud te maken. De meeste speeltjes zijn hier vaak niet zo geschikt voor, maar sommige dildo’s zijn er speciaal voor gemaakt! De kou zorgt ervoor dat je vagina samentrekt waardoor het strakker aanvoelt.

Warmte zorgt er juist voor dat je meer ontspant waardoor je eventueel een grotere dildo kan gebruiken. Let op: warm je dildo niet op in de oven of magnetron. Hier zijn ze niet voor gemaakt, er kunnen zo kankerverwekkende stoffen vrijkomen of je kan de trilfunctie kapot maken. Ook kan het leiden tot brandblaren of brandwonden.

Wist je dit al?

  1. In Nederland is het best wel gebruikelijk om een seksshop tegen te komen in de stad. In sommige landen is dit heel anders! In landen als Saoedi-Arabië, India en ook in de Amerikaanse staat Texas zijn trillende seksspeeltjes verboden! In Maleisië kan je er zelfs 3 jaar celstraf voor krijgen. Bizar!
  2. Vibrators worden steeds populairder onder koppels blijkt uit onderzoek van Adam & Eve. Veel stellen vinden het dus steeds spannender en leuker om een dildo te gebruiken onder de lakens.
  3. Als je aan een tarzan dildo denkt, denk je misschien vaak dat het iets voor vrouwen is. Daar komt de laatste jaren meer verandering in! Ook veel mannen zien steeds meer de voordelen van een dildo in.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *