Glazen buttplug

Wat is een glazen buttplug?

Het gebruik van een buttplug kan een sensationele anale ervaring en een geweldig orgasme veroorzaken. Wil je je voorbereiden op anale piercing of ben je benieuwd naar anale stimulatie? In dat geval kan de buttplug uitkomst bieden! Het gewelddadige uiterlijk van buttpluggen is iets kleiner dan dat van dildo’s of prostaatstimulatoren, en is meestal kleiner in diameter. Door het brede aanbod kan het lastig zijn om een ​​keuze te maken. Maak je geen zorgen, we zullen je helpen.

Waar moet je opletten bij het gebruiken van een glazen buttplug?

Denk bij het kopen van een buttplug aan veel belangrijke dingen om de ideale glazen buttplug voor beginners te kiezen!

  • Begin klein: je anus is eraan gewend dat er iets naar buiten stroomt, niet dat er iets binnenkomt. Als je een grote buttplug probeert in te brengen, zal dit uiteindelijk letsel veroorzaken. Het duurt maar een klein beetje en je sluitspier kan worden aangepast aan anale speeltjes. Je kunt op elk moment in de toekomst uitbreiden. Voor kleine buttplugs verwijzen we naar modellen met een diameter van 2 tot 3,5 cm.
  • Kies siliconen: siliconen buttplugs zijn zeer geschikt voor beginners. Het materiaal is zacht, flexibel en gemakkelijk schoon te maken. Siliconen zijn ook erg licht en erg veilig voor het lichaam.
  • Met puntige uiteinden: Je zult merken dat veel glazen buttplugs puntige uiteinden hebben en dan wijd uitlopen. Om te beginnen is een sigarettenplug met een spitse punt een goede keuze. Op deze manier kun je jouw anus langzaam aanpassen aan het speeltje.

Hoe lang kan je een glazen buttplug inhouden?

Je kunt de glazen buttplug voor een langere periode bewaren, variërend van 30 minuten tot maximaal 2 uur, maar we raden je aan om hem minimaal één keer per uur opnieuw in te smeren met glijmiddel. Op deze manier zal het niet ongemakkelijk gaan voelen wanneer je het bij je draagt. Houd er ook rekening mee dat de sluitspier een spier is, dus deze kan uitrekken. Als de plug langdurig wordt gedragen, wordt de sluitspier zwak. Geef voldoende tijd tussen de anus om zijn “natuurlijke staat” te herstellen. Afhankelijk van de grootte van de plug zijn een paar dagen het beste.

Hoe gebruik je glazen buttplugs?

Stap 1:
Glijmiddel op waterbasis of anaal glijmiddel moet worden gebruikt. De anus voorziet zichzelf niet van vocht zoals de vagina. Daarom kunt u gel gebruiken om uw “rug” te helpen. Je zult merken dat het veel gemakkelijker is om glijmiddel in de buttplug te brengen.

Stap 2:
Plaats het voorzichtig en verwijder het weer. Oefen geen kracht uit, je zult merken dat het gebruik van een buttplug heerlijk aanvoelt!

Stap 3:
Maak de buttplug altijd schoon. We hoeven u misschien niet te vertellen dat er veel bacteriën in uw darmen zweven, en deze bacteriën zitten ook vast aan uw plug. Het schoonmaken van de stekker is erg handig voor uw gezondheid en voor de bescherming van speelgoed. Na gebruik reinig je de buttplug met toycleaner.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *