De kinky creaties van Patrice Catanzaro

Mode is een uiting van je persoonlijkheid, en als je wilt opvallen, heeft Patrice Catanzaro de kleding voor jou. Deze creaties komen van een Frans modehuis dat gespecialiseerd is in het maken van unieke kledingstukken. Als mensen je toch gaan opmerken, waarom dan niet met opzet?

Patrice Catanzaro is een luxueuze modeontwerper die al meer dan 30 jaar in de industrie zit. Hij werd geboren in Italië en begon zijn carrière op 15-jarige leeftijd met het ontwerpen van stukken voor Roberto Cavalli. Patrice Catanzaro’s ontwerpen zijn luxueus, vrouwelijk en tijdloos!

Zin in een ondeugende avond weg?

Sta je graag in het middelpunt van de belangstelling, zeker tijdens een spannende avond uit? Dan heeft Patrice Catanzaro de perfecte creatie voor jou. Van sexy lingerie tot spannende en uitdagende maskers, om je identiteit nog even geheim te houden, en van lak kleding tot catsuits, Patrice Catanzaro heeft overal het juiste ontwerp voor. 

Loop je tijdens een ondeugende avond weg rond in deze kleding dan weet je zeker dat er hoofden gaan draaien. All eyes in the room are on you! Dat is natuurlijk heerlijk tijdens zo’n avond.

Toch liever een leuke avond thuis?

Ook met z’n tweeën kun je het meer dan leuk hebben. Daarom is een avondje thuis ook geweldig leuk. In de slaapkamer doen de ontwerpen van Patrice Catanzaro het goed, lekker ondeugend met je man. Van sexy lingerie, waar mannen dol op zijn, tot volledige latex pakjes, het is er allemaal. Hierdoor zit er altijd wel iets tussen waar jij je man helemaal gek mee kunt maken. Maar wie weet is het ook leuk voor een feestje thuis met meerdere mensen. Hoe meer mensen hoe meer vreugd wordt er wel eens gezegd, en misschien is dat wel het geval voor jou. Het is up to you, alles kan en alles mag in deze te gekke outfits van Patrice Catanzaro!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *