Van anale kralen tot holle buttplugs, de beste anale stimulatie?

Anale stimulatie is al eeuwenoud en wordt door iedereen bedreven. Of je nu solo geniet van anale stimulatie of graag met een partner dit beoefend, het stimuleren van de anus is niets om voor te schamen. In deze korte blog leggen we uit welke speeltjes hiervoor geschikt zijn voor beginners en gevorderden en de leukste speeltjes voor deze beide groepen. Anale stimulatie is zeker niet vies of onnatuurlijks en we hopen dat, na het lezen van deze blog, jij geen zorgen meer maakt.

Voor beginners; anale kralen

Anale kralen zijn de lichtste anaal speeltjes en worden vaak gebruikt door beginners vanwege het fijne ontwerp en lage prijs. Anale kralen zijn aaneengesloten kralen die je in verschillende vormen kunt aanschaffen. Vaak zijn deze soepel afgewerkt waardoor ze gemakkelijk door de kringspier passen. Aan het uiteinde is een retour ring te vinden die ook als stop functioneert waardoor deze niet in zijn geheel in de anus kan verdwijnen. Via de retourring kun je veilig en eenvoudig de anale kralen weer langzaam naar buiten trekken.
De anale kralen dien je altijd langzaam, één voor één, naar binnen te duwen. Hiermee penetreer je langzaam de kringspier en wordt bij elke kraal de kringspier gestimuleerd. Heb je de laatste anale kraal ingevoerd, laat deze dan even zitten voordat je deze weer één voor één naar buiten trekt. Je kunt dit net zo lang herhalen totdat je klaar bent. Anale kralen zijn hierom erg geschikt voor beginners en eenvoudig te gebruiken. Wanneer de stimulatie minder wordt kun je altijd overstappen naar grotere maten of naar een ander anaal speeltje.

Voor gevorderden; de holle buttplug

Naast anale kralen voor beginners is de holle buttplug kralen, of tunnel plug, een anaal speeltje voor gevorderden en een bijzonder fijn anaal speeltje om te gebruiken. Holle buttplugs zijn grotere buttplugs met een holle binnenkant waarmee de binnenkant van de anus te zien is tijdens gebruik. Hiernaast kun je ook verschillende vloeistoffen invoeren tijdens gebruik van een holle buttplug binnen de anus. Denk hierbij aan lichaamssappen of andere vloeistoffen. Met een holle buttplug heb je dus meer mogelijkheden echter is een holle buttplug een anaal speeltje die we aanbevelen voor gevorderden vanwege de grotere maatvoering.
Voor gevorderden is een holle buttplug een bijzonder interessant speeltje. Naast het stimuleren van de anus en uitstrekken van de kringspier geeft het dragen van een holle buttplug een extra vernederend karakter. Hierdoor is een holle buttplug ideaal voor BDSM rollenspelen waar vernedering als extra opwindend wordt ervaren. Vanwege het grote formaat, en extra vernederende karakter, zijn holle buttplugs daarom voor gevorderden ideaal.

Gebruik altijd glijmiddel

Zowel voor beginners en gevorderden is het gebruik van glijmiddel aan te bevelen. Naast het versoepelen van penetratie draagt glijmiddelgebruik ook bij aan het verlengen van de levensduur van het anaal speeltje. Door een laagje glijmiddel aan te brengen op de holle buttplug of anale kralen zorgt dit voor een beschermend effect. Hierdoor is het siliconen speeltje minder vatbaar voor vuil en is minder gevoelig voor scheurtjes bij langer en vaker gebruik. Hierom is het verstandig, hoe ervaren je ook bent, om altijd glijmiddel te gebruiken voor anale speeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *