De populairste sextoy trends van 2020

De populairste sextoy trends van 2020

Ook in sekstoys zijn veel trends te onderscheiden. 2020 belooft wederom een jaar te worden waarin veel nieuwe sekstoys op de markt komen, bestaande sekstoys verder verbeterd worden en ze verrassen met nieuwe kleuren. In deze blog alle sextoy trends voor 2020 op een rij, zodat jij weet welke sextoys je het komende jaar kunt verwachten!

Trend 1: Nieuwe kleuren

Komend jaar zie je vele nieuwe producten, maar ook andere kleuren. De kleur roze ga je komend jaar veel zien, in verschillende soorten. De kleuren gaan van Coral Pink tot het wat fellere Pretty Pink. Ook Rose Gouden sekstoys zul je het komende jaar terug zien komen. Daarnaast worden blauw en mat zwart kleuren voor het komende jaar.

Trend 2: Duurzame sekstoys

Op veel gebieden zie je duurzaamheid een steeds belangrijkere rol gaan spelen. Ook in sekstoys worden people, planet en profit steeds meer in balans. Het reduceren van afval is een belangrijke manier om dit te doen. Met name biologisch afbreekbare producten winnen aan populariteit. Je zult in 2020 ook meer sekstoys tegenkomen die gemaakt zijn van glas, hout, keramiek, RVS, metaal of aardewerk. Allemaal bio stoffen die een minder grote belasting zijn op ons milieu. Ook kun je kiezen voor een pop, een sexpop heeft veel aan jou en jij aan hem of haar. Deze sekstoy is opkomend en steeds vaker gebruikt.

Trend 3: Nieuwe Technologie

Komend jaar wordt de Air Pulse Vibratie, ook wel luchtdruk vibrator genoemd, steeds populairder. Ook zie je steeds meer verwarmende sekstoys. Op die manier blijft ook deze markt continue vernieuwen en kun jij met sekstoys steeds weer nieuwe spannende dingen ontdekken.

Trend 4: Op afstand bestuurbaar

Vibrerende eitjes met afstandsbediening zijn al tijden een trend. De afstandsbediening wordt steeds vaker vervangen door een app. Je kunt de sextoys dan besturen via je smartphone. Ook kun je de afstand tussen jou en je partner groter maken dan bij een afstandsbediening. Tot slot kun je ook de vibratiepatronen volledig naar eigen wens aanpassen.

Waar vind je de sextoy trends van 2020?

Tegenwoordig bestel je sekstoys natuurlijk eenvoudig online. Dit kun je doen bij een van de betrouwbare online sekswinkels. Bekende sekswinkels zijn Willie.nl en Easytoys.nl. Lees vooraf altijd de beoordelingen, ervaringen en reviews van deze webwinkels. De Willie.nl ervaringen en Easytoys beoordelingen lees je via Goedbeoordeeld.nl. Deze website verzamelt de klantervaringen van andere kopers en bundelt ze op een plek. Andere sekswinkel beoordelingen van andere webshops via je er ook. Zo weet je vooraf of je veilig kunt shoppen, waar je de sekstoys ook hebt gevonden.2 reacties


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *