Verleiden? Koud kunstje!

Je weet immers van jezelf al dat je een waanzinnig lichaam hebt dat gezien mag worden. Maar hoe? Oftewel, waarin? Dat maakt namelijk wel een enorm verschil.

Want welke delen van je begeerlijke lijf mogen nou het meest gezien worden volgens jou – of anderen? Dat is een vraag die je jezelf zou moeten stellen. Het antwoord dient zich binnen de kortste keren aan.

Zodra je weet wat je wilt accentueren, is het tijd om daarvoor de juiste kleding te zoeken. Je hebt een ruime keuze uit vele verschillende materialen om jezelf een elegante dan wel uitdagende uitstraling te geven. Of wellicht zelfs iets daar tussenin! Oftewel, hoog tijd om die fantasie van je eens flink wat speelruimte te geven.

Lak & Leder

Helemaal niet gek dat je bij deze stoffen al snel denkt aan bdsm. Maar het gaat hier echt niet alleen maar om outfits voor machtsspelletjes waarbij pijn komt kijken. Ook de verschijning die je in deze materialen maakt alleen is al een reden om ervoor te kiezen! Je natuurlijke vormen komen in strakke pakjes van lak en/of leer namelijk geweldig naar voren. En dat is toch wat je wilt?

Verschillende kledingstukken in deze opwindende categorie laten trouwens ook nog eens behoorlijke delen van je lichaam bloot – zoals je decolleté, bijvoorbeeld. Oftewel, de ogen van je partner flink de kost geven doe je met lak en leer!

Bodystocking

Maar niet alleen stevige materialen doen het kwik – en de spanning – flink stijgen. Een dunne – en veelal transparante – bodystocking heeft eenzelfde verbijsterend effect! Al helemaal omdat veel modellen niet eens doorzichtig, maar zelfs opengewerkt zijn. En dat ook op de meest intieme plekken, die daarmee voor easy access zorgen… Oftewel, zodra alle remmen los gaan, hoef je je bodystocking niet eens uit te trekken! Waarom zou je ook? Deze kinky outfit zit enorm comfortabel en biedt voldoende uitzicht, als je snapt wat we bedoelen…

Lingerie

Het prikkelen van de fantasie van je partner. Dat is de essentie van verleiding. Speciaal voor dit doeleinde is erotische lingerie in het leven geroepen! Alles van een kinky korset tot de meest sensationele kousen kunne helpen om jou in een pikant dag – of nacht – licht te zetten. Zowel de nieuwste creaties op dit gebied als beproefde kledingstukken – zoals jarretels en chokers – weten de gemoederen altijd flink te verhitten. Nu nog de perfecte samenstelling vinden die comfortabel om jouw sexy lichaam past!
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *