Met seksspeeltjes meer spanning in de slaapkamer

Misschien is je seksleven in een sleur gekropen en wil je wat meer spanning in de slaapkamer brengen. Na de film ‘Fifty shades of Grey’ werden de seksspeeltjes meer en meer bespreekbaar. Menig man of vrouw durfde dit sneller bij hun partner aan te kaarten. Seksspeeltjes of sextoys lijken dan ook steeds normaler te worden en vaker bespreekbaar onder partners. Een goed idee om eens te kijken wat voor sekspeeltjes er zoal op de markt zijn.

De dildo of vibrator

De meest bekende onder de sekstoys zijn toch wel de dildo’s en vibrators. Dit seksspeeltje is verkrijgbaar in veel verschillende uitvoeringen. Je hebt ze in realistische uitvoeringen, waarbij de dildo of vibrator sprekend op een echte penis lijkt, maar ze zijn ook verkrijgbaar in een recht-toe-recht-aan model. Het grote verschil tussen een vibrator en een dildo, is dat de vibrator trillingen afgeeft die de clitoris stimuleren, terwijl de dildo niet trilt. De dildo is daardoor meer geschikt voor een vaginale stimulatie. Toch zijn er ook dildo’s te koop die speciaal gekromd zijn en de G-spot inwendig masseren. Deze seksspeeltjes zijn prima geschikt voor koppels, maar je kunt er ook in je eentje gebruik van maken.

Anale speeltjes

Anale stimulatie kan in het begin als onprettig of zelfs eng ervaren worden. Maar na enige oefening, kom je erachter dat het anale gebied vol zenuwuiteinden zit welke graag geprikkeld willen worden. Je hebt verschillende speeltjes om het anale gebied te stimuleren. Zo zijn er de anaalkralen, welke erg makkelijk in gebruik zijn en waarmee je klein kunt beginnen en langzaam naar de grotere kralen gaat. Een ander speeltje voor anale stimulatie zijn de butt plugs. Deze zijn te koop in veel verschillende uitvoeringen, zoals bijvoorbeeld gladde buttplugs, met ribbels voor extra stimulatie, butt plugs met een handvat of de klassieke versie met de smalle top, ronde taille, smalle uiteinde en platte onderkant. Ook voor de anale bevrediging zijn vibrators te verkrijgen. Deze zijn vaak wat smaller dan de normale vibrator. Wanneer je met anale seksspeeltjes aan de slag gaat, is het belangrijk voldoende glijmiddel te gebruiken. Dit voorkomt pijn en ongemak.

Penisringen of cockringen

Een penisring of een cockring zijn ringen die om de penis geschoven worden. Deze ringen kunnen van metaal, rubber, siliconen of leer gemaakt zijn. Door de strakke ring om je penis blijft de erectie langer aan en kan het helpen bij het uitstellen van een orgasme. Naast standaard cockringen zijn er ook vibrerende ringen. Deze zorgen voor extra stimulatie van de penis, maar ook de clitoris wordt gestimuleerd. Meer plezier voor samen dus.

Seksspeeltjes online kopen

Wanneer je op zoek bent naar seksspeeltjes zou je een sekswinkel binnen kunnen lopen en hier uitgebreid rond kunnen kijken. Voel je je hier niet helemaal prettig bij, dan is de online seksshop de ideale uitkomst. Hier kun je op discrete wijze rustig rondkijken en je bestelling anoniem plaatsen. Welk seksspeeltje je ook kopen gaat, sucees in de slaapkamer is gegarandeerd!
1 reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *